Setati un computer pentru conexiune desktop la distanta in Windows 7

Monday, April 30, 2012

1. Executati clic pe butonul Start, apoi executati clic pe Computer.

2. Executati clic pe Sistem Properties(Proprietati Sistem) de pe bara de instrumente, apoi executati Change Settings (Modificare setari).

3. Executati clic pe fila de Remote (La distanta).

4. Activati caseta de selectare cu Allow Remote Assistance connections to These computer (Permite conexiuni pentru asistenta la distanta la acest computer).

5. Executati clic pe Advanced (Complex).

6. Specificati daca doriti ca alti utilizatorisa controleze de la distanta acest computer, si perioada de timp, in care invitatia la distanta este disponibila, apoi executati clic pe Ok.

7. Selectati optiunea de conexiune dorita de la desktopul la distanta.

8. Executati clic pe Select Users(Selectare utilizatorii).

9. Executati clic pe Add (Adaugare),introduceti numele de utilizator, apoi executati clic pe Ok.

10. Executati clic pe Ok.

11. Executati clic pe Ok.

Puteti utiliza Remote Desktop Connection (Conectare desktop la distanta) pentru a va conecta la unCalculator la distanta din reteaua dvs. Sau de pe Internet si pentru a utiliza computerul la distanta ca si cum ati lucra la respectivul computer.
Inainte de a va putea conecta la un computer la distanta, trebuie sa porniticomputerul pe care ruleaza windows 7 si sa setati optiunea de a permiteutilizatorilor sa se conecteze la distanta la acest computer.
In acest fel securitatea computerului la distanta va fi asigurata. Puteti permite oricui sa se conecteze la computerul la distanta, sau puteti specifica doar anumiti utilizatori cu o parola. Deasemenea, trebuie sa cunoasteti  numele sau adresa IP(Protocolul de internet) a computerului la distanta, precum si numele si parola de utilizator pe care le folositi pentru a va conecta la computer.

Dupa ce vati conectat la computerul la distanta, pe ecranul dvs va aparea desktopul la distanta.
Puteti utiliza desktopul la distanta ca si cum ati lucra la pripriul dvs computer.

0 comments:

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP