Cum se instaleaza Windows 8 de pe stick / Cum se instaleaza Windows 8 de pe memorie usb

Monday, April 30, 2012

Mai multe persoane mi-au scris pentru a ma intreba cum se instaleaza Windows 8 de pe stick / memorie USB, imediat dupa publicarea pe blog a primului articol, despre cel ce va fi substitutulactualului sistem de operare Windows, respectiv Windows 7.

Cum se instaleaza Windows 8 pe pe un stick / memorie USB

Imediat dupa ce a lansat oficial Windows 7, Microsoft a pus la dispozitia noastra un utilitar cu care putem crea un stick USB bootabil daca dispunem de un DVD de instalare al sistemului de operare sau de imaginea ISO al unui astfel de disc.
Windows 7 USB DVD Tool, aplicatie al carei aspect il puteti observa din imaginea de mai sus, are scopul de a transfera fisierele de pe DVD-ul de instalare pe stick-ul USB, daca se indeplineste o singura conditie: stick-ul sa aiba o capacitate de minim 4 GB.

Dupa crearea USB-ului bootabil, nu ne mai ramane decat sa indicam in BIOS ca dorim sa bootam sistemul de pe un mediu extern USB si odata afisat asistentul de instalare, sa instalam sistemului de operare Windows 8 la fel cum am fi facut-o daca am fi dispus de un DVD de instalare.

0 comments:

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP